Battlefield Community bulira jelentkezésHulla és sírrablók kedvenc helye![]() Battlefield Community bulira jelentkezés
![]() Battlefieldesek! Régen volt már, hogy mindannyian együtt mulattunk, ezért úgy gondoljuk, itt az idő, hogy újra összehozzuk kicsiny országunk Battlefield klánjait és Public embereit egy jó hangulatú, közösen eltöltendő mulatságra. Az esemény időpontja 2009 április 18. vagy 25. szombat este. A helyszín jelentkezési létszám függvénye, de annyi biztos, hogy Budapesten lesz valahol. Éppen ezért kérlek titeket, hogy jelentkezéseteket február 22-ig feltétlenül adjátok le az alábbi linken: XXXXX Jelentkezés módja: Arra kérünk mindenkit, hogy a jelentkezési topicba a Bf-es nick nevet írjátok, klán prefixel együtt, ha van. Azért sem haragszunk meg, ha a leader-ek összegyűjtik a neveket és egyszerre posztolják be. Mivel két időpont van ezért, a nevek mellett jelezzétek, ki melyik nap tud biztosan megjelenni. Ez szükséges a létszám felméréséhez. Nyilván arra az időpontra foglalunk, amelyre többen tudnak eljönni. Jelentkezési határidő lejárta után keresünk valami jó szórakozóhelyet, arra számítsatok, hogy valamennyi kötelező fogyasztásnak meg kell lennie. A helyszínt illetően, ha van valakinek ötlete, az megoszthatja velünk. Remélem minél többen jelentkeztek, szeretettel várunk Mindenkit! Jelentkezési határidő: 2009. február 22 Időpont: 2009. április 18 v 25 szombat este Helyszín: Budapest, március elején lesz konkrét helyszín Szervezők: Csacsy, Running, Joe, Bari... Aki tud valami normálisabb képet, csinálhatna nekem... Példa jelentkezés: Horda_Running_Wild - 18. és 25. is megfelelő Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Jelentkezők:
lamasgergo DannyL PoE2HU bagázs: Landor Rusid Zs0lt1 <- ez hülye, olyan nincs hogy nemjön ![]() Bartlebi Shotiz Nietsche Pedro Muadibr Hentes Buflex Orion device Beast Xeption Geronimo coRDHA: joe gerzson noob age-t sturm drang noob CoFB klán: Ransom Oldstealth Gesztenye Meggymag Kar Nauron és tesója T.O.M.I. Butcher Dadycool Borg Zooz +- 1-2 fő frx: Burnbaby HEG: Atwe Bari David Tp.Peti Dr.-ből jön biztosan: Dr. Grimes Dr. Stryker 7th jön biztosan: havercsotany v-sly Vény-ből jön biztosan: VéNY-Sydac VéNY-Kirk VéNY-TBFBat JCSR-ből jön biztosan: - ChrisLiebing - Erdős - Fuji - Jean - KLegény - Kornél - Wolfguy Hordából jön biztosan: Running_Wild Piedon Badsec Hobby-Jag Szedopeter Vonbody Lawrence Csacsy -----------------------------------------------eddig jelentkeztek összesen: 62 ember A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára Running_Wild 2009. február 18. 9:07-kor.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
-tRs-Zs0lt1 jön mindenképpen és mindakétt időpont gyó!
BF2 is like America. Great potential ruined by total smacktards.
GBC-Csacsy, min2 időpont jó!
Nekem mind a 2 időpont jó, még pár LAMAs-os is várható, de azt majd később tudom meg!
totalBF.hu
VéNY-Sydac egyenlőre mind2 jó de még messze van... több VéNY-es várható ezt majd jelezzük időben!
+ Kirk (neki sok sert kell vennetek a szerver miatt!!!!:) ) + TBFBat A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sydac 2009. január 20. 22:25-kor.
Soha, egyetlen egy jótett sem marad büntetlenül!
Felejtős, csak tüntetni járok judapestre
![]() Pedig szívesen bevernék pár orrot ![]()
Jöhetsz táblával is, max leadod a ruhatárba. ![]()
megyek (lakóautóval
kis családom sétálgat majd míg apa berugik ) játszom az agyam
Hi everybody . Zsán vok a JCSR-ből .Nekem mindkét időpont megfelel , de csak akkor megyek ha lessz funky zene
,és a wow-os ratyik nem lázadnak a hangos zene miatt.
Én fogok énekelni.... ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Hozz palinkat is ami a multkor volt az jo fele volt ![]() Szinesfémet vennék! 10 kiló felett ingyenes kiszállás.Egyeztetés telefonon
![]()
JCSR KLegény
JCSR Erdős jönnek nekem mind2 időpont jó Erdős meg azt sem tudja mi lesz holnap ugyhogy neki is:D Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Haly!
Dr.-ből biztos Grimes, Stryker akik még nem biztos Darkmoren, Pred, többiek még nem válaszoltak Doctor's - [Dr.]
Nem is biztos hogy lesz holnap ![]() Jean vazze jó húsban vagy, jót tesz neked a hegyilevegő ![]()
HEG: Atwe, Bari, David, Tp.Peti ha minden jól megy benézünk...
Na a sok gyúrós.
Sztem én is megyek, bár még messze van...
JCSR-bol pluszba Jeanhoz, erdoshoz es KLegenyhez:
-Chris -Kornel -Fuji Osszesen 6 fo eddig Szinesfémet vennék! 10 kiló felett ingyenes kiszállás.Egyeztetés telefonon
![]()
JCSR-ből még
JCSR Kornél JCSR ChrisLiebing Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Kabe megelőztél:D
Tehát JCSR - Chris - Erdős - Fuji - Jean - KLegény - Kornél Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Gyerünk gyerünk gyerünk, ne legyetek hurkák....
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Running_Wild 2009. február 18. 9:07-kor.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
BF42 topicból lehet jön még pár LS arc
JCSR Wolfguy is jelentkezé vala
örömmel láttam a jó hírt
tervezem hogy jelenlétemmel emelem az esemény fényét - vagy mijét ,) ha segítség kell szóljatok ![]() meg üdv mindenkinek aki ismer ![]() bb Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Üdv, rögzítem, ha megvan a létszám, akkor összedugjuk a fejünket, mit hogyan miért... Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Öröm és bódottá:)
Már annyi arcot megfenyegettem hogy ha lesz bf találkozó könyökkel megnevelem hogy illene elmennem. De csak akkor érdekelne a dolog ha lanparty lenne...
JIHAD =25th= =SKY= <SHS> [IRAM] PoE2HU TeamHu Horda_
Csak ne fizess ki előre semmi foglalót, nehogy az legyen mint legutóbb! ;)
Szintén zenész. Ez a kocsmázgatósdi nekem annyira nem jön be, de egy LAN party-t simán el tudnék képzelni. Lenyomnánk egy ilyen 32 vs. 32-es funwart ott helyben, annak azért meglenne a fílingje. A sok kocka egy rakásra. ![]()
Részemről majd február elején...addig a lelkem a számvitelé. Egyébként puszi a hasadra, amiért elkezdted szervezni! ![]()
Felejtsd el, senki nem szeret gépet cipelni. Egy ilyen tali arról szól, hogy szesztől átitatva tovább mélyüljenek a játékon keresztül kialakult kapcsolatok, illetve, hogy az éves flémeket lezárjuk egy "kérsz egy sört b+?!"-el ![]()
ez a helyes hozzáállás! ![]()
Egy szóval sem mondtam, hogy az a cipelős fajta lenne. A drága szervezők beújítanának 64 ütős vasat, nekünk meg csak annyi lenne a dolgunk, hogy letegyük elé a kényelmes valagunkat, aztán toljuk. Úgyis az előbb ajánlotta fel BurnBaby a segítségét, hát ennek a megszervezésében biztos lenne mit segíteni. Na de most komolyan, ha nem is a BF tali keretein belül, de szerintem erre is lenne igény. Ha önmagában nem is megy, akkor akár más rendezvény keretein belül (gyereknap, Challange Day, vagy mittudomén). ![]()
"gyereknap" bruhaha ,nekünk lassan már nyugdíjas talit kell szervezni
![]()
neked Öreg barátom lehet de rajtam nem fog az idő ![]()
Ha így haladunk a jelentkezésekkel akkor ebből se lesz semmi....
Hat 20 fore azert mar lehet sorozest szervezni
![]() Szinesfémet vennék! 10 kiló felett ingyenes kiszállás.Egyeztetés telefonon
![]()
GBC jelen.
csabika Szedopeter Vonbody Lawrence Csacsy S még valszeg jönnének páran.
BB-is jelezte, hogy jön és az Ls-ből is jönnek páran nemtom hányan.
de tényleg elég karcsú egyelőre. Bár sokan csak suták,lusták jelentkezni itt de jönnek Re: Battlefield Community bulira jelentkezés
Töröld a jelentkezésemet pls, mert nem megyek!
BF2 is like America. Great potential ruined by total smacktards.
Baszod!
mess with the best, die like the rest
Ezt most verd ki a fejedből. Kivel fogok így koccintani? ![]()
Haj!
Nem tudom ki emléxik még rám(ránk) de örömmel láttuk a BFtalálkozó kiírását kedves régi BFes társaimmal főleg, hogy a talit azzal a képpel "reklámozzátok" amin mi is rajta vagyunk ős BF1942sök Aki nem tudná a CoFB klánról van szó.Ezért örömmel(vagy sem) jelentkezünk a találkozóra. Hogy mennyien?! uh...nem teljes a lista de akit tuti tudok h jönne: Ransom Oldstealth Gesztenye Meggymag Kar Nauron és tesója T.O.M.I. Akiket úgyis elrángatok de még nem tudnak róla: Butcher Dadycool Borg Zooz +- 1-2 fő Így legalább lesz kivel koccintania Geronak vagymi...és BB is biztos örül ennek! Reméljük sikerül összehozni a talit jah és minden időpont jó nekünk.. ![]() Mag
Rögzítve.
Valami rémlik, hogy ki vagy
Sziasztok! Rég nem láttam sok, számomra kedves embert. Így szeretnék ott lenni.
![]()
Rögzítve.
![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Én is megyek(ha már rajta vagyok a képen:P)
Megpróbálom összerántani a régi 7th-s bandát is...;) Sőr+Jager legyen :P!
kórdából is számolj 2-3 fővel .. szerintem Gerzson - Joe - meg éne többijek nemválaszoltak vagy nem, volt a válasz ![]()
109 hozzászólás • Oldal: 1 / 3 • 1, 2, 3