Jelentkezés!Ha jelentkezni szeretnél a csapatba ezt mindenképpen olvasd el!Jelentkezés!
Írj nekünk ki vagy, honnan jöttél, hány éves vagy, és a többi és a többi...
![]() A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra. Elvárások is vannak:* normális mikrofon, PC, internet (20 fps-t produkáló gépek és mobilnetesek ne lécci) * legyél fejlődőképes, nyitott és tűrőképes, és a csapat vezetőjénél sose játszál rosszabbul )* klános tapasztalat nem hátrány * 16+ életkor * bétázni fogunk természetesen, utána eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal jár * régóta megvan a csapat, komolytalan emberek kíméljenek Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Re: Jelentkezés!
Újra régi fényében a Horda? BF:BC2? CoD4? Örülök hogy újraszerveződik a csapat!
Bad Company 2-vel folytatjuk.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra.
Elvárások is vannak:* normális mikrofon, PC, internet (20 fps-t produkáló gépek és mobilnetesek ne lécci) * legyél fejlődőképes, nyitott és tűrőképes, és a csapat vezetőjénél sose játszál rosszabbul )* klános tapasztalat nem hátrány * 16+ életkor * bétázni fogunk természetesen, utána eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal jár * régóta megvan a csapat, komolytalan emberek kíméljenek Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Beférnék a csapatba? ![]()
Ne haragudj, de megelőztek, talán legközelebb.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Engem érdekelne a lehetőség, BF2-vel szoktam még ma is néha játszani, egyébként most cod 6-al tolom vagyis toltam, mert meguntam a sok cheatert és inkább eladtam. Béta kulcsom lesz (ea-nál rendeltem elő) annyi lenne a kérdésem hogy a szerverbérlés egyebek kiadás kb miylen szinten lesz (5 kiló alatt vagy fölött?)
Aszem kb 4 ropi volt egy évre 1-2 évvel ezelőtt. De erről nem tudok pontos adatot mondani, mivel még a játék sincs kint.
Vegyél fel msn-en, aztán kihallgatlak kicsit, tudod nemzetbiztonsági okok miatt. ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Ha nő vagy, akkor elég csak a kosárméreted megadni! Az alapján döntünk! Amúgy természetesen lányok elött is nyitva áll a lehetőség, ha szeretnének a csapatba jelentkezni! ![]() n|n {-.-} n|n
Refuse to bow down, refuse to bleed Eternal illusion, aint no one can see
ezek után?
![]() Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Jelentkezés!
Üdv Uraim!
A Horda legyen veletek! Mint Hordás "veterán" jelentkezem. Még élek. Csak érdeklődöm, hogy volna-e igényetek újra egy öreg katona szolgálataira Most, hogy újra fellángolnak majd a harcok a Csatatéren.
Szia Gundi! Keresd Runningot ezzel kapcsolatban... ![]() n|n {-.-} n|n
Refuse to bow down, refuse to bleed Eternal illusion, aint no one can see
Szia Gundark. Szívesen látjuk a régi arcokat is. Várunk szeretettel TS-en. msn-em változatlan. Ts adatok: ip: utp.hu port: 9987
Super!
Ha sikerül ma összeraknom végre a gépem, akkor este felnézek TS-re. A Horda legyen veletek!! ![]()
Hali!
Ha van még üres hely a klánba, akkor szivesen betölteném! A cod4 1800 óra után már unalmassá vált A gépemen remélhetőleg nem kell fejleszteni a játékhoz... Jó volna már végre egy állandó csapathoz tartozni, ha már egyszer elmaradtam Horda Team-től. THX Üdv:Nearbit
Szia. Egyelőre létszámstop van. Gundark kivétel, mert ő alapító tag volt. Már így is kezdünk túl sokan lenni...talán később.
Üdv Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
![]() Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Jelentkezés!
Azért THX, hogy egy kis fényt hagytál az alagút végén!
![]()
19 hozzászólás • Oldal: 1 / 1
Vissza: Jelentkezés a [Horda] Csapatba Ki van ittJelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
|
|
| Bridge by mehdiplugins.com |

Elvárások is vannak: