Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-reMinden ami eddig sehova nem tartozott.Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-re
Az új és egyben utolsó Battlefield 2 peccs (1.5 patch) megjelenése után szeretnénk megrendezni a Battlefield 2 funwarok-at lezáró meccset. Ebből következik rögtön az is, hogy természetesen a két új pályán lenne a meccs, vagyis Highway Tampa-án és az Operation Blue Pearl-ön. A pályák mérete a jelentkezők mennyiségétől függene, vagyis 32-es, vagy 64-es méretről van szó. Szerintem méltó befejezése és lezárása lenne a funwaroknak, mivel a továbbiakban már csak az új játékokra fogunk koncentrálni. Akit érdekel a történet, az jelentkezzen.
Adatok: Meccs időpont: 1.5 Patch megjelenése után Szerver: még kérdéses jelszó: Ts-en meccs előtt, Térképek: Highway Tampa, Operation Blue Pearl TS: HUNTS, akinek nincs belépése az időben kérjen. Taktika: Nincs előre leírt taktika, mivel mindkét oldalon magyarok vannak és dupla taktikát meg nem írunk a meccsre. EZÉRT: A csapatok leadereit megkérném, hogy a meccs előtt 1 órával, vagyis 19:00-kor jelenjenek meg a TS-en, valamint a többi leaderrel együtt beszéljék át a térképeken a csapat beállásokat, elhelyezkedéseket és taktikákat. Prefix: A_Team, B_Team Jelentkezők listája: Horda Team: 1 squad VéNy: 1 squad coRDHA: 1 squad Dome: 1 squad /szükség esetén + emberek Iram: 1 squad /szükség esetén + emberek HRC: 1 squad Public squad: [LAMAs]GeRgO+ még [LAMAs]Crowbar, Zsóti1, Istvankon, + 2 TKM-es+ csóti meg a zoli + a lindeff Összesen foglalt hely száma: 45 Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Re: Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-re
Nem rossz ötlet
Kérdés abban az időpontban ki az aki még mozgatni tudja az ujjait? Re: Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-re
jajj de le vagy maradva! az 1.5 támogatja a gondolatvezérlős varázssisakot
Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-re
Én is jönnék [LAMAs]GeRgO+ még [LAMAs]Crowbar
totalBF.hu
VéNY 1 squad + a szerver is részt venne ha kell
![]() Soha, egyetlen egy jótett sem marad büntetlenül!
[Dome] 1 squad, de még az is lehet hogy ~10 körüli létszám lesz. Írjatok fel 1 squadot, aztán ha kell majd kipótoljuk a hiányzókat, ahogy eddig
Vagy cserélgetünk ![]() Ne feledd, a kibaszás társas játék.
Sorry a dupláért: Highway kör az alap Highway Tampa mapon megy majd, vagy Running féle mapon? Bár hülye kérdés
![]() Illetve a kínai mapon kérhetnénk egy APC-t (vagy ennyire sem lesz tactik)? Amcsiknak van 3, Kínának meg egy Highwayen meg van 500 tank úgyis.Ne feledd, a kibaszás társas játék.
Sziasztok!
az mc is jelentkezne egy squaddal!
Na ide is beírom, jönnék a páblikba.
BF2 is like America. Great potential ruined by total smacktards.
Az 1.5-ös peccs féle Tampa lesz.
MC-nek jelezném, mivel a múltkori waron problémák voltak velük, hogy olyan embereket keressenek, akik tudnak viselkedni és kulturáltan játszani. Nincs kedvem meccs közben fegyelmezni meg bann-okat osztogatni. Természetesen ez MINDENKIRE vonatkozik. Előre is köszönöm. ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Szokás szerint én is jönnék publicban.
Az IRAM nehogy má' kimaradjon....egy squad-al leszünk,de nálunk nem kizárt a kettő sem
![]()
HRC*** is jelentkezik
1 squad Játékosok: HRC*** PALA-73 és x , x , x , x , x . (ÖTÖS LOTTÓ !) Indítom a toborzást, hogy Ki vállalja még be a Klánunkban !
Beírlak, de jelezd majd h mennyien jöttök majd tutira össze.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
7th-bol egyenlőre csak HaverCsótány jelentkezik .
játszom az agyam
Ha abban az időben nem lesz rendszer elleni akármi, akkor jövök.
Nem 100%-ig ide való téma: A Dice-nak is eljutott az agyáig a sokat hangoztatott tény hogy nem igazán élvezhető USA oldalról az új "szupermap", most kapkodnak hogy mit változtassanak rajta, a lehetséges változatok a köv. linken:
http://www.battlefield.ea.com/battlefie ... ryid=46650
hej álljunk meg egy szora!milyen problémák miröl beszélsz?
tuttomal ott se voltál!!
Nem muszály a hírvivőt megölni
Egyébbként tényleg nem próbáltam a mappot, csak a linket post-toltam.
Ömm, minket pl leTK-zott egy MC-s egy kiskocsiért...Holott a másik csapatban lett volna a helye De viselkedésbeli problémák is voltak emlékeim szerint, chatben elég kulturálatlan beírások, bár lehet nem csak tőletek...Ne feledd, a kibaszás társas játék.
@TKM@-ból egyelőre B.Bischy jelentkezik
Aztán megpróbálok még szervezni. =SF=,=25th=,DRAGON,M@K,=EDC=,Noname,=M@NO=, pár hely ahol jártam
![]()
Én is beszállnék!
Nah akkor majd én mondom, hogy mi volt. Két mc-s arc, neveket ne kérdezz, mert már nem emlékszem, elég durván tékázta a népet összevissza. Hol egy kocsit akartak elvinni, hol mást, a vége felé meg indok nélkül. Meglehetősen undorító dolog volt, mikor ugye direkt azért indítja el az ember ezt az elbaszott bf2-t, hogy jól szórakozzon. Akkor is mondtam, most is mondom, ha azok a buzik, akik múltkor ott voltak, most is itt lesznek, én lépek. Egyébként szívesen járok az ilyen megmozdulásokra, mert attól az egy kivételtől mindegyiken nagyon jól éreztem magam.
BF2 is like America. Great potential ruined by total smacktards.
Látható hogy van igény még funwarokra...
*kacsintgató szmájli, hogy lehetnének még 32-es warok akár* Ne feledd, a kibaszás társas játék.
Nekem nem kell ott lennem valahol, hogy tudjak dolgokról. Velem van az erő sötét oldala, én mindent tudok, akárkit meg tudok ölni a gondolatommal is.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Hello !
Eddigi Nevek a Hungarian Reunited Clan-ban: - HRC*** PALA-73 - HRC*** frankblade - HRC*** GTASA - HRC*** soma7703 - HRC*** balazs0524 u.i.: Még lesz minimum 1 , de szükség esetén tudok még toborozni. Egyenlőre Velük tudtam csak beszélni ! Köszönöm !
@TKM@-hoz még Catona.
De szerintem lehet csak 2-en leszünk szóval beférünk más squadba. =SF=,=25th=,DRAGON,M@K,=EDC=,Noname,=M@NO=, pár hely ahol jártam
![]()
na jó akkor irjatok le minket a listáról!!
én nem szidtam senkinek az édesanyát stb nem tudom mivel érdemeltük ki ezt az egészet!én személy szerint mikor a 2.dik map volt talán ezüst vagy bronz érmet szereztem !nem értem mér nem lehet normálisan beszélni !!! na most már én is leirom hozzád kiszolt f***!!!!!!!nem tudom nem volt még veled szerencsém jáccani lehet ezek után nem is akarok ,lehet azér van ez mer nem tudsz killeket szerzni vagy nem tudom vagy egyszerüen leöltelek vagy 20szor nem tudom !na mind1 pá mindenkinek jó warozást mi nem leszünk!
![]() Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Funwar 1.5-ös peccsel - Az utolsó Hun vs Hun Bf2-re
Nem is fogtok hiányozni! ![]() n|n {-.-} n|n
Refuse to bow down, refuse to bleed Eternal illusion, aint no one can see
és pont ez lett a 6000. HSZ Horda Yeti - BC2
A 6000. hsz béke jegyében tellik mi!? ![]() Horda_ [HUN]M@no - ex : PCEF, =25th=, =EDC= , ... stb
Drága jó ember. Az írásodon lenne mit javítani. Amúgy. 1. Nem téged szidtak, csupán két klán társadat akik voltak akkora majmok, hogy az ellenség helyett a saját csapattársaikat lőtték halomra. Valahogy megtudom érteni, hogy ez másoknak nem tetszett. Én a másik oldalon játszottam de csak néztem mint a moziban, hogy mi a f***t képzelnek magukról. A Funwar nem attól fun war hogy tönkre teszem a más játékát. 2. Ellehet menni ezt már az exMiniszterelnök bácsi is megmondta. Nem kötelező ide járni, rá jelentkezni se. De ha jöttök akkor meg normálisan. Ennyi!!! Nem kell kis 12-14 évesek szintjén viselkedni, habár lehet az a két klántársad valóban annyi idős és nem csak agyilag. Horda_ [HUN]M@no - ex : PCEF, =25th=, =EDC= , ... stb
bocs, de nem tudtam kihagyni Horda Yeti - BC2
Kérek egy feles hápét!
Nem tudom mit kell ezen ennyit problémázni: a custom mapos funwaron az MC-ből Holcim biztos ott volt és Mustar13/Mustek888 (vagy mindketten). Emlékszem az egyiküket (!ban Mus) bannolták is a szerveről...nem véletlenül. Sajnálom kedves MC-sek ha nektek ennyire rövid a memoriátok és erre nem emlékeztek. Gondolom pár szerveről voltatok már kitiltva, így egy újabb már fel sem tűnt....
![]() n|n {-.-} n|n
Refuse to bow down, refuse to bleed Eternal illusion, aint no one can see
bocs, de nem tudtam kihagyni Jól van, én se tudok mindent helyesen írni. De nem írok azért "jáccikot" .. meg hasonlók. ![]() Horda_ [HUN]M@no - ex : PCEF, =25th=, =EDC= , ... stb
Használj Firefoxot! van benne helyesírás ellenőrző. engem is sok érdekes dologtól mentett már meg ![]() Horda Yeti - BC2
hát istennem nem hiszem el mennyi hülyeségen ki tudtok akadni!
stat beszél kutya ugat!!!!
Písz end láv forevőr....
![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
holcim, ha ilyen stat felfogásban gondolkozol kíváncsi lennék a véleményedre azzal kapcsolatban, hogy mit szólsz ha kétszer letékáznak mielőtt még egyet is lőhetnél? Csapattársaid bizony ezzel szórakoztak! Nos az ilyen tényleg nem hiányzik szerintem senkinek.
Ja, jó. Nem megyek.
7th-bol egyenlőre csak HaverCsótány jelentkezik .
nyugi én se ![]() játszom az agyam
Ne jácotuld az agyad b34 Elég ha én jácotulom a megsértődöttet ![]()
Jelentkezők listája:
Horda Team: 1 squad VéNy: 1 squad coRDHA: 1 squad Dome: 1 squad /szükség esetén + emberek Iram: 1 squad /szükség esetén + emberek HRC: 1 squad Public squad: [LAMAs]GeRgO+ még [LAMAs]Crowbar, Zsóti1, Istvankon, + 2 TKM-es+ csóti meg a zoli + a lindeff Összesen foglalt hely száma: 45 Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Na nem akartam én ezt erőltetni csak akkor mondjad meg nyugodtan hogy büdös vagyok vagy renitens (vagy nem vettem észre a jelentkezést)
![]() játszom az agyam
Ő még nincs a listán.
Na maradt még le valaki?
![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Talán futnak még be mások, 64-es mapon leszünk?
Ne feledd, a kibaszás társas játék.
Igen, most már biztos hogy 64-es térkép méreten lesz a műsor.
73 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2