Pbbann lista + EredményeinkMinden ami eddig sehova nem tartozott.Pbbann lista + Eredményeink
Nyitom a topicot, mert nagyon elharapóztak az indulatok már. Tessék itt véleményt kifejteni.
![]() Az ottani hozzászólásokat megszüntettem, aki akar panaszkodni, itt megteheti. http://battlefield.clanwar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=264&Itemid=335 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ebben a topicban gyűjtjük össze a magyarok által elért eredményeket is. A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Running_Wild 2008. december 14. 14:03-kor.
Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Re: Battlefield 2 Szégyenfal
Remek
Már úgyis untam, mindig pepötyögni a nevem. Amik közben eszembe jutottak, hogy véleményem szerint az oldal készítői senkiről sem állítottak semmit. Se jót se rosszat! Ez a lista egy olyan gyűjtemény ami bárki által elérhető a PB oldalán. Ebből következik, ha a listával bármi gond van (rossz vagy hibás adat) akkor nem itt hanem a PB-nél kell reklamálni. Szerintem erre a listára szükség van több okból is. Viszont olvastam az egyik hsz-ben ami hiányolja a "dicsőség listát". Ezt is maximálisan támogatom, s habár már pár hete felvetettem ezt az ötletemet a totalbf-en, de ott semmi sem történt. Nagyon jó lenne ha lehetne látni egy oldalon, hogy az elmúlt években mely klánok értek el eredményeket a CB-n és egyéb kupákban. Vagy akár az anno megrendezett 1v1-nek az eredménye , továbbá egyéb statisztikákat, hogy kik is azok akik leraktak valamit kishazánkban a bf asztalára. Tudom rá lehet keresni és bogarászni, meg a google a barátom, de azért jó lenne, ha lenne egy szép kis összefoglaló azokról akire BÜSZKÉK lehetünk! Re: Battlefield 2 Szégyenfal
Totál egyetértek. Ha van kedve valakinek ezzel foglalkozni, vagy az infót összegyűjteni akkor minden gond nélkül megcsináljuk. Az előző oldalon volt is ilyen, csak az a baj, hogy a jelenlegire még nem volt idő megvalósítani. A cél érdekében hozzácsapjuk a dicsőség listás eredménygyűjtéseket is ehhez a jelenlegihez. Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Szegény csíterek, úgy sajnálom őket, hogy mindneki őket bántja, holott nem követtel el semmit és Ránning az oka mindennek.
![]()
Én tehetek arról is hogy a sötét oldalra álltak. Ennyi. ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
SG-ről igyekeztem visszakeresgetni a magyar kupák eredményeit. Ezeket találtam, ha valahol nem pontos, szóljatok már, thx.
2006.02.21: I. Magyar BF2 Kupa: Magyar bajnok: Jeep Csata Rulez - JCSR Ezüstérmes: Great Base Campers - GBC Bronzérmes: Corps of Rebels & species'Firebird - CoR-sFB 4. helyezett: Thunder Force Multigaming - T4CE 5. helyezett: Red Devils Hungarian Army - RDHA 6. helyezett: Horda – Horda 2006. májusa: I. Magyar Infantry Kupa Magyar bajnok: Jeep Csata Rulez - JCSR Ezüstérmes: 7th Cavalry - 7th Bronzérmes: Force-X - FRX 4. Horda - Horda 2006 nyara: II. Conquest 16-os MAGYAR KUPA: Magyar bajnok: Jeep Csata Rulez - JCSR Ezüstérmes: GBC - Great Base Campers Bronzérmes: 25th - 25th Mechanized Infantry Brigade Clan Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Jó lenne nevesíteni a játékosokat, hogy kik azok akik akkor részt vettek ezeken a versenyeken.
Gondolom külön versenyenként már talán nem lehet pontosan összeszedni, de a leaderek biztos emlékeznek rá, hogy kik alkották a war csapatot. Legalább egy felsorolás legyen kik waroztak a klánban. Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Volt 2. Magyar infantry kupa is.
Ott, ha jól emlékszem ezt lett az eredmény: 1. |H|EG^ 2. JCSR 3. FRX
Igyekszem összeszedni annyi infót amennyit csak lehet, csak nehéz, mert ezeket is az sg fórumról kapartam össze nagy nehezen. Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Tudum és ez nem is a te egyedüli dolgod! Az a sok ( "lustaönteltbabéronücsörgőmagátólelvarázsolt" ) kedves klán leader ha veszi a fáradtságot akkor ad neked névsort ![]() Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Már arra sem emlékeznek ki hanyadik lett.
Na mind1, az ötlet jó, majd összekúrkászunk valami infót. Egyébként vicc, hogy a régi huncup oldalon minden megvót, de hogy az hova lett, gőzöm sincs, mert a mostani huncupon már semmi infó nincs a régi dolgokról. Ne, így vesznek el az adatok meg az emlékek... ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Nem az a gond h kivannak írva pb bann listán hanem az hogy az "szégyen lista"-ként fut, és ott szerepel ártatlanok neve is.
Te pedig remekül be tudod mocskolni a klánunk nevét, de legalább az írásunkat nem kéne kitörölnöd! ...Vagy azért tetted, mert már érzed h tévedtél, csak nemmered bevallani?! Meg erre sem válaszoltál semmit a másik topic-ban:
A dolgokat megkéne nézned a másik szemszögéből is mielőtt elítélsz vkit... nem kell hogy higgy nekünk, de ne zárd ki 100%-ra azt hogy igazat mondunk!
1. Ja igazad van, nem mindenkiből vált ki szégyenérzetet. Átírtam a nevét Pbbann listára, így egyértelműbb.
2. Nem töröltem semmit, egyszerűen elvettem a jogot, hogy ahhoz a menühöz hozzá lehessen szólni. Sajnos ilyenkor eltűnteti a már kirakott hsz-eket is. De közkívánatra bemásolom ide, nehogy azt mondjátok h hazug vagyok. 3. Én már a totalbf.hu mc cikkének hozzászólásában leírtam ezzel kapcsolatban a véleményem. Ha érdekel olvasd el. Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Na itt van az összes hozzászólás fordított időrendben. Vagyis alulról kell fölfelé haladni ha valakit érdekel.
97 Running Ha a PB bannolja a kulcsod Brian, te is felkerülsz, ez egy ilyen részleg. Tetszik vagy nem tetszik nem érdekel igazából. Nem fogok senkitől sem engedélyt kérni, hogy egy hivatalos listát kitegyek az oldalra e vagy sem. De ha úgy érzed nem igaz amit a listán a társadról írtak, akkor írj a punkbuster supportnak h tévedés történt. Ennyit tudok mondani. bye 96 MusTanG jihaaaaad 95 (.Y.) Jó volt veletek (nyílt)fórumozni! -Jag ,várunk TS-en -Feri köszi a hozzászólásokat! (bölcs és megfontolt hozzászólások voltak csúnya szavak nélkül) ÜDV Battlefield 2 pbbann lista 94 OrionHungary na de most már menjünk és lőjük halomra egymást 93 Brian Köszönjük szépen! 92 vferi65 Brian írta: wooo van oldalad, ahol gyalázhatod a játékostársaidat, akik lelőttek? húúúú Egész sok ember láthatja, hogy mekkora gerinctelen férgek vagytok, hogy megcsináltátok ezt a szégyenfalat. Részemről ennyi, léptem! Sajnálom, hogy sikeresen sikerül magatokat egyre jobban lejáratni, de végtére is a ti dolgotok. Szép kis jellemrajz rólatok, hogy falkába verődve kiabáljátok a butaságot. De legyen ez is a ti dolgotok, viszont az előző hsz-ek alapján kialakítottam a magam véleményét....... 91 (re) Van ilyen lol 90 Anonymous noob írta: noob xD írta: http://www.hrc-e107.extra.hu/hrc_ts.html összetévesztettelek egy másik klánnal titeket .. f*** ebbe a sok 3betüs klánmegnevezésbe Csíter, csíter, egykutya... B 89 noob noob xD írta: http://www.hrc-e107.extra.hu/hrc_ts.html összetévesztettelek egy másik klánnal titeket .. f*** ebbe a sok 3betüs klánmegnevezésbe 88 noob xD http://www.hrc-e107.extra.hu/hrc_ts.html 87 noob nem is vagytok fenn ts-n :O 86 MusTanG Na léptem Filmezni! Olyan lassan írod meg a hozzászólásaidat ,hogy azt kín kivárni. 85 Brian wooo van oldalad, ahol gyalázhatod a játékostársaidat, akik lelőttek? húúúú Egész sok ember láthatja, hogy mekkora gerinctelen férgek vagytok, hogy megcsináltátok ezt a szégyenfalat. Részemről ennyi, léptem! 84 MusTanG Tudod mit? gyere fel és beszéljük meg mert már unom az írogatást 83 MusTanG Tudod ... a pénz nem számít 82 Anonymous MusTanG írta: Nem, tudod ts-en vagyunk és éppen kiröhögünk kb 8-an xD wooo, van ts-ed? Azta... Legalább valaki értékeli a humorom. 8 rajongó kezdésnek nem rossz... Akkor ződ kezet nyomjá' nekem. 81 MusTanG Nem, tudod ts-en vagyunk és éppen kiröhögünk kb 8-an xD 80 Jag Mivan, szólt Barin, hogy gyere má' me' nem tudja, hogy a ződ, vagy piros kezet kell nyomni? A lényegen nem változtat, szarcsíter vagy. 79 noob MusTanG írta: Szánalom amiket írsz Jag! De azért köszönjük jót nevettünk rajtad mi meg rajtatok ( elhiszem hogy "csak kipróbáltátok" a csítet de akkor se úgy tüntettessétek már fel hogy az oldal készítői tehetnek arról hogy pb tényeket tesznek közzé 78 MusTanG Szánalom amiket írsz Jag! De azért köszönjük jót nevettünk rajtad 77 MusTanG Szánalom! Röhögni lehet azon ,hogy milyen gyerekes vagy még! De sebaj jót nevettünk. 76 Jag Brian írta: Tudod mi legalább kiállunk egymásért, és ÖSSZETARTUNK! Dicséretes, ezért ha az egyikőtök csíter, mind azok lesztek, és ződ kezeket nyomogattok. :-DD 75 Brian Tudod mi legalább kiállunk egymásért, és ÖSSZETARTUNK! 74 Jag Hajjj b+ most veszem észre, feluppoltátok magatokat? Komolyan végignyomogattátok a kezeket? :-DDDD 73 Jag Brian írta: Há dikk mán tezsvírem nem is tudtam, hogy ilyen későn még fentlehetsz és basztathatod a másikat. /Tessék tisztességes hozzászólást írni!/ Különben mit csinálsz? Felveszel MSN-re, majd letiltasz? 72 Brian Há dikk mán tezsvírem nem is tudtam, hogy ilyen későn még fentlehetsz és basztathatod a másikat. /Tessék tisztességes hozzászólást írni!/ 71 Jag Dikk, itt az egész csíter csipetcsapat. Ha kölkök, húzás aludni, mert a csúnya PB bácsi elveri a seggeteket... 70 Lacka Én annyit mondok:Egyetértek Atival!Játszatok Tibivel egy kört utána tuti megváltozik a véleményetek!Ja és még annyit hogy szerintem az a gyenge aki a másikat csiterezi le!Ha nem tudsz játszani törődj bele!Tibi igen is egy jó játékos! GG 69 Brian Egy ki kiegészítés: Mindenkinek az egyéni gondja, hogy hányszor honnan bannolják, és a PB hányszor kapja el. Ha kipróbált valamit az az ő dolga, nem a TIETEK! SENKINEK SEMMI KÖZE AHOZ, HOGY KI MIKOR MIT CSINÁLT! Elég gerinctelen dolognak tartom, hogy kiteregetitek a magyarok (SAJÁT HONFITÁRSAITOk) dolgait. Inkább Ti szégyeljétek magatokat! Nem hogy azokat keresgélnétek ki, akik a legjobbak, vagy legtöbbet ölték! Akikre büszkék lehetünk. GG BB Brian 68 Brian Bocs a 3 Hsz-ért, de csak így fért ki: Ennyit erről, és ennyit rólatok, és a magyar "sceen"-ről. Minden jót! Brian Ui.: Nem lepődnék meg, ha ezután engem is felírnátok ide, és fura körülmények miatt engem is kibannolna a ti hőn szeretett PB-tek. 67 Brian Akkor befejezném: Szerintem egy úgymond "profi" csapattól, akik évek óta készítenek programot, elvárható lenne, hogy egy NORMÁLIS játékfigyelő rendszert csináljanak, és ne kelljen NEKEM a játékidőből frissítgetnem. ÉN töltsem le a PB-t, ÉN bizonyítsam be hogy nem vagyok csíter. Ha valaki játszott már a Counter-Strike avgy bármely Valve termékkel, az tudhatja, hogy a Steam bekapcsoláskor automatikusan lefrissít mindent (kb 1 perc alatt max) és már mehet is a játék a legújabb frissítésekkel. És ott nem 3 patch van, amit évente adnak ki, hanem napi szinten javítanak benne. Mustangról és GTASAról pedig csak annyit, hogy mondhatjátok hogy csalnak, küldözgethetitek a PB képeket, de szvsz mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik róla hogy nem az. 4 éve együtt játszunk, és jobban ismerem őket mint akárki. Ha valakik tiszták, hát akkor ők azok! Ennyi... 66 Brian Üdv mindenkinek! Sose értettem azokat az "embereket" akik játék közben a másikat kidobálják mindenféle hülye indokkal. Engem számtalanszor bannoltak, kickeltek infantry szerverekről (magyarokról is), mert ÁLLÍTÓLAG Én egy csíter vagyok. Szánalmas, hogy az adminok nem képesek elviselni, ha egy ember 6-nál többször leírtja a squadjukat. Ti is itt ezzel a listával próbáljátok a vizes lepedőt ráhúzni olyanokra, akik lehet hogy nem is tehetnek a dologról. Nemtudom miért jó ez nektek, ettől nagyobbnak érzitek magatokat? Titeket kellene egy listára felírni... A PB-ről meg annyit, hogy akárhányszor leülök játszani, mindig kidob, mert "nincs frissítve", pedig előtte 4X frissítettem. A =SKY= szerveren már nem is tudok játszani. Szerintem egy úgymond "profi" csapattól, a... 65 Ati Bocs , de nem olvasom el milyen hülyeségeket hordottatok össze, csak a többiek mesélték mi van. Aki azt hiszi, hogy MusTanG csal, az játszon vele együtt, menjen mellette 1 kört és tapasztalhatja, hogy TUD CÉLOZNI ÉS FEDEZÉKET TALÁLNI, + JÓ CSAPATJÁTÉKOS aki megmenti a kis szaros seggeteket, az ellenséget meg le tudja lőni! Tanulhattok tőle! Sok sikert, gg! 64 Ati Hellosztok ;-D 63 GTASA[HUN] Ja és azt is ugyanolyan szánalmasnak tartom akit netán ugyan az lő le egymás után többször is, vagy a jelkésés miatt ő máshogy látta a dolgot, és emiatt rögtön elkezd cheater-ezni. Mert tul képp ilyenekből indult ki a dolog.. 62 GTASA[HUN] Egyetértek B.Bischy-vel. Sztem Mustang úgy kerülhetett fel oda hogy amikor szórakoztunk 64 bottal akkor elfelejtettem kikapcsolni a pb-t. Ezt tudom elképzelni még a dologról... És nem kéne minden áron kizárni azt h rendes játékosok vagyunk mi is, nézzétek meg a dolgokat a másik oldalról is...gondolok itt arra a bizonyos pb screenshot-ra is ami a fórumban van, és amit utána írtam és linkeltem! 61 B.Bischy Ja és aki multi más playerek ellen (nem haveri hülyülés szintjén)cheatet használ azt csak sajnálni lehet, most nem a listásokra célzok, de akkor is szánalom ha valaki így próbál nyerni. 60 B.Bischy A mostani pb meg egy rakás... az Előbb dobja ki a tisztát mint a cheatert 59 Tibi "Az emberek hibáznak és hibázni is fognak, ezért vagyunk emberek" Én csak röhögök az egészen! Jól elvagytok! 58 Jag Névtelen írta: GTASA[HUN írta: ]Jólvan forgasd ki a szavaimat... amugy meg nézz utána... google a barátod, és meglátod h tényleg bannolnak ilyenekért. Mustang is az en szerveremen hasznalta azt. Mellesleg lattam mar mas klan oldalan is kepeken h szorakoztak ilyenekkel... nemtom erre mit kell rinyálni. Szemét csíter vagy és kész. Hiába próbálod a felelősséget más mocsok klánra terelni. Aki csal, az gyenge, mint a harmat... Hopp, Lemaradt a nickem... 57 Anonymous GTASA[HUN írta: ]Jólvan forgasd ki a szavaimat... amugy meg nézz utána... google a barátod, és meglátod h tényleg bannolnak ilyenekért. Mustang is az en szerveremen hasznalta azt. Mellesleg lattam mar mas klan oldalan is kepeken h szorakoztak ilyenekkel... nemtom erre mit kell rinyálni. Szemét csíter vagy és kész. Hiába próbálod a felelősséget más mocsok klánra terelni. Aki csal, az gyenge, mint a harmat... 56 Menendez Ó haver és egy nagy LOL is... azt nem értem miért is küzdenek itt ezek az arcok a tények ellen..biztosan én vagyok a butus hogy nem értem ezt,.... 55 Timber Wolf Akkor én kérek elnézést 54 Körömpörkölt Jaja, de nem is neked írtam hanem Mustang és GTASA-nak 53 Timber Wolf Körömpörkölt! Szerintem egyről beszélünk csak nem egy oldalról közelítünk. Szted melyik a szimpatikusabb. vitahatlan tényeket arcátlan módon letagadni, vagy odaállni bocs fiúk ez van... Én személy szerint a másodikra voksolok. Ezek után ha tiszta marad és nem bukik le, akkor nem büdös csiterként fogok vele játszani. De azoktól hányingerem van akik lebuknak, vesznek új cd kulcsot és megint megint csak lebuknak.... 52 körömpörkölt Nem kell a hülye szöveg, fel kell vállalni kipróbáltad mert hülye voltál bocsánatot kérsz megigéred hogy többé nem teszed és ez valakinek elég lesz más meg mindörékké mint büdös csíter tekint rád. De nehogy már nektek álljon feljebb, hogy létezik ez a lista és beszélünk róla! Ezzel a hozáállásal max annyit értek el hogy senki nem akar veletek játszani többet... 51 Zs0lt1 Srácok, az miért van, hogy pl én ahány játékban játszok, soha nem kapnak el csalásért, soha nem kickelnek ki szerverekről? 50 running_wild Másik cd kulcssal te béna. 49 GTASA[HUN] Kiállunk az igazságért... amugy abban a szarban nincs is aimbot, ugyh nemlehet ezt is ránksózni. Nézd meg ha nemhiszed... LA-s barátaink is olyat állítottak h 1 lövéssel 2 headshot, meg nemtudommi.. Járjatok utána. Amugy meg ha már lebukott vki állítólag hack miatt, és bannolták akkor szted hogy játszik most megint hack-el úgy h nem bannolják ki újra? 48 Timber Wolf Az az érdekes, hogy amióta megy nekem a játék, se nekem se az ismerőseimnek, még csak rosszul sem nézett a pb. Nem hogy bannoljon valakit is. Aki nem nyúl bele a játékba az nem is égeti meg a kezét.... Jó a duma egyébként, hogy csak kipróbáltam... meg nekem így indul, meg az öcsém belenyúlt, meg a nagyi felrakott valamit véletlen... hagyjátok már, legyen vér a tökötökben és álljatok ki... 47 GTASA[HUN] Jólvan forgasd ki a szavaimat... amugy meg nézz utána... google a barátod, és meglátod h tényleg bannolnak ilyenekért. Mustang is az en szerveremen hasznalta azt. Mellesleg lattam mar mas klan oldalan is kepeken h szorakoztak ilyenekkel... nemtom erre mit kell rinyálni. 46 vferi65 Szerintem az a szégyen hogy ti akartok itt igazságot osztani, meg mindenkit le cheater-eztek. Aki cheater azt úgyis bannolják majd, ha meg már bannolták 1x akkor újra fogják...meg azt is aki nem. Remélem majd ti is tapasztaljátok egyszer hogy milyen a pb bann, és az hogy milyen amikor mindenki csalónak néz anélkül hogy azlennél. Ügyes gyerek! Miután hablatyolsz mindenféle PB hibák meg dll-ekről, és ezekkel szeretnéd Mustang-ot védeni utána magad vallod be, hogy neked is van hack a gépden! Ezzel a mondatoddal húztad keresztbe az egész vdőbeszédet. Igaz te csak botok ellen használtad. Értem........ Valóban itt senkinek sem feladata az igazságtétel, de... 45 Running Senki sem oszt igazságot, aki a pbbann.com listán szerepelt magyar, az itt megtalálható, ennyi. Nem szégyenkezem azért, mert kitettem egy olyan listát, ami hivatalos. És ne haragudj, de én nem foglalkozom hack-ekkel sem, semmilyen formában, így nem kell tartanom tőle, hogy lebukok és lecsítereznek. Ennyi. 44 GTASA[HUN] Akkor engem is nyugodtan kiírhattok ide, mert szégyen hogy a saját dedikált szerveremen a botok ellen használtam 1x poénból hack-et... Szerintem az a szégyen hogy ti akartok itt igazságot osztani, meg mindenkit le cheater-eztek. Aki cheater azt úgyis bannolják majd, ha meg már bannolták 1x akkor újra fogják...meg azt is aki nem. Remélem majd ti is tapasztaljátok egyszer hogy milyen a pb bann, és az hogy milyen amikor mindenki csalónak néz anélkül hogy azlennél. 43 MusTanG sry a névtelen HSZ-ért! 42 Anonymous Továbbiakban:Én nem állítottam ,hogy itt bárki is hazudna (tény az tény , én tudom , el kell fogadni ,ha még nem is tetszik ) (Nem vagyok büszke magamra ,de felvállalom) "nem hordanak fűt fát össze rólam , nekem ez számít ebben a játékban más nem!Ezt viszont félreértettétek ,mert (rosszul írtam sry). Ezalatt nem a PB-bant értettem. Sajnálom ha valakit megsértettem hozzászólásaimmal. (nem akartam) Nem szeretek rosszban lenni bárkivel is! ÜDV:Mindenkinek! 41 Jag Nohh ,még a végén mi kérjünk tőled elnézést? Csapjámá' a homlokodra... 40 Running Senki nem hordott rólad össze-vissza olyasmit, aminek ne lenne alapja. Ezek az infók a hivatalos pb oldalról származnak, nem légből kapott dolgok. Ha ez téged nem érdekel, az a te dolgod. De nehogy már az legyen, hogy hazudozik mindenki, és csak te tudod a frankót. 38 MusTanG Erre csak annyit tudok mondani ,h kalács! Nekem elég annyi ,h megkapom a tiszteletet azoktol az emberektől akik tudják ki vagyok , és nem hordanak fűt fát össze rólam , nekem ez számít ebben a játékban más nem! Köszönöm! Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni! ÜDV:Mindenkinek (UI:Akinek nem inge , ne vegye magára ) 37 Running Biztosan így van. Csak azt nem értem miért írja ezt a pb.com nála: Server Log Data ->PBSV: MD5Tool ["monsterbf2.dll" SZ65536 AT4096 LEN32 224876E8479508C1B0FCB79F0C7BC863] from (slot# 6) HRC*** |MusT@nG|HUN| ->PBSV: VIOLATION (MD5TOOL) #9002: HRC*** |MusT@nG|HUN| (slot #6) MD5Tool Mismatch: monsterbf2.dll (len=32) [e8631d251439acbcaed994346a8f10bd(-) 87.242.42.113:62183] Ha rákeresek a monsterbf2.dll-re hack találatokat mutat. Szal érted. 36 GTASA[HUN] link javítás: http://kepfeltoltes.hu/view/081122/screen012_www.k epfeltoltes.hu_.jpg 35 GTASA[HUN] Azért azt megjegyezném hogy ez nemtakarja minden esetben a valóságot. Az MD5TOOL-os bannok-at okozhatja RendDX9.dll baszakodása, és no-cd crack is. Vagy okozhatja a játék és a pb sok más hibája is... ..ilyesmikre gondolok: http://kepfeltoltes.hu/081122/screen012_www.kepfel toltes.hu_.jpg Mustang-nak töltötte be így a játékot amikor az SHS szerverre csatlakozott. Kicsivel később ki is lett kick-elve, szerencsére csak kick-elve... 34 Running Ez közel sem az összes...egyelőre ennyit sikerült összeszednem. 33 Running láma... 32 MrYeti no comment 30 Badsex Ja wazze, én írtam. És tényleg nem is figyeltem hogy külön név mező van... 29 MrYeti különben is, a szégyenfalnak akkor van értelme, ha sokan látják. szerintem még nem is elég feltűnő. kéne pl jobb oldalra egy 300 magas sáv, ahol legördülve egymás után megjelennek a nevek 28 Running Nem találta meg a név mezőt. 27 MrYeti és ezt vajon miért névtelenül írtad? 26 MrYeti még ide tehetnél néhány virtuális paradicsomot, vagy halat, amivel meg lehet dobálni őket. láttam azért néhány ismerős nevet, akikről nem gondoltam volna 25 vferi65 Grat! Szép munka! Ennek már nagyon régen meg kellett volna születni, hogy az is lássa aki lusta kikeresni! De legalább már működik és van! 24 Anonymous A "szégyenfal" menüre biztos szükség van? Nem hiszem, hogy ez annyira fontos lenne, hogy külön pontot kapjon a főmenüben. Bár ez csak az én véleményem... Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
Ezt sikerült összegyűjtenem a CB-ről.
Ha elírtam valamit vagy hiba van benne akkor bocs. 2006 BF2 Conquest 8v8 OC Fall 2006 25th secund league group C 4.hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2721 2006 BF2 Conquest 12v12 OC Fall 2006 VeNY group A 1. hely össz: 4. hely http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2722 2006 BF2 Conquest 12v12 OC Fall 2006 Gbc group A 2. hely össz: NA http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2722 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2007 HEG premier league group C 1. hely össz: Nem jutott be a legjobb 4 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2891 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2007 JCSR secund league group D 2. hely össz: Nem jutott be a legjobb 4 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2891 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2007 25th Third league group A 5.hely össz: NA http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2891 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2007 Dr. Third league group A 6.hely össz: NA http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2891 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Spring 2007 VeNY Third league group C 2. hely össz: Nem jutott be a legjobb 4 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2891 Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
2007 BF2 Infantry OpenCup Spring 2007 HEG premier league group A 2. hely össz: Nem jutott be a legjobb 4 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2892
2007 BF2 Infantry OpenCup Spring 2007 HORDA secund league group C 6.hely össz: NA http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2892 2007 BF2 Infantry OpenCup Spring 2007 25th fourth league group C 3. hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=2892 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Fall 2007 coRDHA secund league group A 3. hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5194 2007 BF2 Conquest 8v8 OC Fall 2007 Dr. secund league group B 5.hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5194 2007 BF2 INF OpenCup Fall 2007 HEG/ephix premier league group A 1. hely össz: 1. hely http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5195 2007 BF2 INF OpenCup Fall 2007 FRX Third league group B 3. hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5195 2007 BF2 INF OpenCup Fall 2007 THC Third league group A 2. hely össz: Nem jutott be a legjobb 4 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5195 2007 BF2 INF OpenCup Fall 2007 Dr. Third league group D 5.hely össz: Nem jutott be a legjobb 8 közé http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=5195 2008 BF2 Infantry OpenCup Spring 2008 Epsilon premier league group A 1. hely össz: 3. hely http://clanbase.ggl.com/news_league.php?lid=6559 Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Így már barátibb a dolog. Köszönöm.
Igazán nincs mit, ismertek, kompromisszum képes vagyok. ![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
"Kompromisszum képes"? - Ez az, amikor az ember bárányokkal is tud szexelni anélkül, hogy elkapjon valami fertőzést? n|n {-.-} n|n
Refuse to bow down, refuse to bleed Eternal illusion, aint no one can see
Amúgy én voltam az anno az első hozzászóló a témához és már akkor rákérdeztem, hogy valóban szükség van-e a "szégyenfalra"? Sejtettem, hogy ebből - ismerve a BF közösség egyes tagjainak hozzáállását - még elég parázs viták fognak kialakulni. Így is lett. Ami nem baj, mert néhány emberből legalább előjött az igazi "jellemük(?)".
Egy dolgot hadd meséljek el itt mindenkinek. Anno, mikor a Hordának elég jól ment (CB infantry ladderen az első 5-ben voltunk folyamatosan), akkor az egyik (el)ismert játékosunkat bannolta a PB. Egy sima kis progit próbált ki, ami egy pöttyöt tett a monitorának a közepére. Soha nem használta meccsen vagy ilyesmi. Egyszerűen vett egy új LCD monitort, amit nem akart összefirkálni. Kb. fél percet töltött egy public szerveren és már ment is neki a PB ban! Mi - direkt elkerülendő a gyanusítgatásokat - egyből minden infót (screenshotokat, bannolt CD hasht, stb) közzétettünk a legnagyobb BF forumon (SG forum). Bocsánatot kértünk a csapat nevében mindenkitől. Nem kerestünk kifogásokat és főleg nem kezdtünk el MÁST OKOLNI az ő hülyesége miatt. És azóta sem volt soha semmilyen problémánk egyetlen magyar/külföldi csapattal sem. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy lehet ÍGY IS KEZELNI A DOLGOKAT és lehet úgy is ahogyan Ti teszitek. A különbség azt hiszem mindenki számára szembetűnő! Az én saját véleményem pedig az lenne, hogy aki bármilyen formában, bármikor, bárhol nem megengedett előnyre próbál szert tenni egy játékban, az egy jellemtelen, gerinctelen ember (?)! Aki még arra sem tudja tisztességesen használni akármelyik játékot, amire készültek - azaz SZÓRAKOZÁSRA -, az húzzon innen a g**** és játszon a pöcsével! És ha lehet, akkor ne ez én (vagy akárki más) esti pár órás szórakozását rontsa el! Kösz! Laci (badsex) n|n {-.-} n|n
Ott a pont!
"lehet, hogy a pisztoly esetében is úgy van, mint a tanknál, hogy messziről nagyobbat üt."
Mustang nem rögtön kapta a pb bann-t amikor a bot-os szerveremen kipróbálta a cheat-et hanem később, így nem is tudtuk hogy miért lett bannolva. Az csak itt derült ki. És nekünk nem is volt semmilyen pb screen-ünk. Szerintem senkinek nem tartozik/tartozunk bocsánatkéréssel azért mert bot-ok ellen használta. Max én tartozok neki, amiért nem kapcsoltam ki a pb-t... Egyébként már ez előtt a pb bann lista előtt is orba-szájba cheater-eztek minket értelmes indokok nélkül egyes klánok(nem mondok nevet, úgyis tudják akikre vonatkozik), nem war-oztak velünk mert ők azt mondták "cheater-ekkel nem war-ozunk"...csupa jóindulat. És okolni csak a hamis info-k (ez alatt nem a pb bann-t értem természetesen, hanem a pbscreen-es "bizonyítás"-t balázs és vakegér ellen elsősorban) nagykörű terjesztésével okolom Runnung-ot, és azthiszem jogosan. De ha mégse akkor én kérek elnézést! Utolsó bekezdéseddel viszont nagyjából egyet értek! De az emberek szórakozását azzal is el lehet rontani hogy ha felmegy egy szerverre, nem köszön neki vissza senki mert lenézik a tévhit miatt, csak behívják a squad-ba és az első mondatuk az hogy "na mivan csíterek?". Ezek után már nem lehet jót játszani...
GTASA!
Gondolom az igazság sose fog kiderülni (sajnos), így nem lehet tudni kinek van igaza. Viszont felmerült bennem egy gondolat. Ha jól tudom akkor ha a PB megfogja a játékost valamiért azonnal kirakja a serverről. Nem tudom mikor kerül ezután föl a PB banlistára, de abból kiindulva, hogy 2-3 perces banokat is látok (mert naponta nézem), így arra következtetek, hogy gyakorlatilag azonnal. Namármost ha nem követtem el tárgyi tévedést az alapok felvázolásánál akkor 2 lehetőség van: 1. Mustáng ártatlan és valami fatális tévedés miatt ban-olták! Így javaslom forduljatok a PB-hez!! 2. Mustáng téged is átvágott és sajnos ez az igazság!!! Indokok és bizonyítékok: http://www.pbbans.com/mbi-viewban-6a8f10bd-vb86642.html http://www.gametracker.com/server_info/ ... 203:16567/ Kikerestem honnan ban-olták!! Itt van a link nézd meg magad, de úgy tudom ez NEM A TI SZERVERETEK!!!!!!!!! Tiszteletre méltó ahogy véded a társad, de a véleményem mindaddíg nem fog változni erről mig tárgyi bizonyítékát nem mutatod meg az ellenkezőjéről! Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
nem értem, mit kell rinyálni. cheatet használtál, és kész. botok ellen használtad, ok, de most azért, mert voltatok olyan gyökerek, hogy ment a PB, és CHEATET használtatok, nem azokat kell hibáztatni, akik egy teljesen nyilvános listáról kiteszik a neveteket. csaltál b+, ennyi. ha nem akarod, hogy cseszegessenek, vegyél új játékot, csinálj új acc-ot, és sok sikert
Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Mustang a barátom is nem csak klántársam, így kizárom h hazudna nekem. A PB-sek viszont nagyívben leszarnak minket.
A PB nem szándékosan ment természetesen, hanem véletlenül, tudod mi is emberek vagyunk és hibázunk! Amugy uj cd-key megvan, új acc meg minek? Nem azért kell utálni az embereket mert elbasztak egyszer vmit. És előző kommentemben leírtam h nem a listából kiírás miatt hibáztatom...
HALLO KÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUSTANG NEM BOTOK ELLEN HASZNÁLTA HANEM EGY NÉMET RANKED SZERVEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És innentől számomra teljesen hiteltelen vagy GTASA és az egész HRC is! ![]() Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
pontosan milyen hamis infóra tetszik gondolni? arra, hogy csak botok ellen, vagy arra, hogy csak saját szerveren?
![]() Horda Yeti - BC2
Horda_ [HUN]MRPN Horda_ Yeti[HUN] - BF2 Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
![]() Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
kértél rá vajat? Horda Yeti - BC2
![]() n|n {-.-} n|n
Sós mint állat, oszt ennyi. Horda_Running_Wild - BF2 / A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a Sötét Oldal!!!
A PB egy rakás szar, ezért írta ki a német szervernél, de részemről a továbbiakban leszarlak titeket. Akik ismerik őt/mineket azok tudják hogy nem csalt egyikőnk sem. ...ugyhogy aranycsirke!
...szerintem.
Légyszi szarj le minket! Eddig is nagyon érdekelt a véleményed és ezek után is kurvára fog hiányozni! ![]() n|n {-.-} n|n
Mesélj még GTASA!
Habár Grimm és Andersen már meghalt , de fel a fejjel van nekünk GTASA-nk ![]() Re: Battlefield 2 Szégyenfal + Dicsőség lista
Ritka szánalmas barom vagy, de rajtad csak nevetni tudok
. Ez a kissebbségi érzésed miatt van, vagy azért mert valamelyikünk túl sokszor lőtt le? ![]()
PB-s vagy anélküli szerverre gondolsz........
nahh látszik ti ilyen páblik arcok vagytok ... itt egy olyan embert nem találsz akinek fontos a k/d mert megtanultuk hogy az nem számít ;) ... ebben a társaságban szerinted mennyien játszhatnak/játszhattak klán szinten?? én nemtom de biztos többszáz ember, ha cb-t is vesszük több ezer-tízezer és valahogy ezeknél az emberkéknél mégis elfogadhatóan működik a pb .. jobb lenne ha |

. Ez a kissebbségi érzésed miatt van, vagy azért mert valamelyikünk túl sokszor lőtt le?